Alexandra Guta - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Alerg pentru copiii cu autism

30 RON Donatii stranse
6% Complete
500 RON Target
1 Donatii

 

Numele meu este Alexandra Guta si sunt studenta in anul 4 la Facultatea de Medicina din Bucuresti. Am decis sa nu raman indiferenta fata de situatia copiilor cu autism si sa trag un semnal de alarma asupra problemelor cu care se confrunta atat micutii, cat si parintii lor. Voluntariatul este una dintre marile mele pasiuni si cred cu tarie ca este cea mai frumoasa unealta cu care poti slefui caracterul si sufletul unui om. Sunt proaspat voluntar AITA si sustin aceasta asociatie deoarece consider ca pe langa profesionalismul pe care l-am intalnit, am gasit adevarati magicieni ce readuc zi de zi zambetele pe fata copiilor!

  Daca te regasesti printre aceste randuri, sustine-mi eforturile si doneaza aici, pe pagina mea de fundraising!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

1 Donatii

alina ciuca

30 RON
17 Sep 2014