Iuliana Cireasa - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Alerg pentru asociatia cu nume de copil, AITA

280 RON Donatii stranse
56% Complete
500 RON Target
3 Donatii

 

   Sunt foarte determinata ca pe 5 octombrie sa alerg pentru cauza copiilor cu autism. Imi doresc sa pot face mai mult pentru ei pentru ca ei sunt cei care zi de zi imi dau forta si o motivatie in plus. Ma alatur cu tot sufletul Asociatiei AITA pentru ca ii cunosc, am asistat la evolutia lor si stiu cat de mult bine pot face pentru acesti copii care s-au nascut poate mai putin norocosi, dar cu sanse la fel de multe. 

  Ajutati-ma sa strang bani pentru ca acesti copii sa beneficieze in continuare de cele mai bune conditii in terapia lor. Ei au nevoie de mine, de tine, de noi toti. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donatii

Mihaela Radoi

150 RON
03 Oct 2014

adriana alexandru

30 RON
bafta!!
03 Oct 2014

iuliana cireasa

100 RON
oana boldur, multumesc pentru sustinere!!
08 Sep 2014