Dana Gavankar - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Voi fi la Maraton, pentru AITA, a doua oara

110 RON Donatii stranse
22% Complete
500 RON Target
3 Donatii

 

In 5 octombrie centrul orasului va fi inchis, si toata lumea va fi la Maraton. Atmosfera este faina, energia este fantastica, simti cum valul te cuprinde si vrei sa-ti testezi limitele. Nu credeam ca voi alerga vreodata, insa am inceput antrenamentul in 2013 pentru Cursa populara cu ceva timp inainte de competitie (2,9 km care l-a inceput mi s-au parut interminabili). Si am terminat cursa… Acesti 2,9 km m-au facut sa ma simt ca si cum as fi terminat cursa vietii mele, si anul acesta vreau mai mult. Voi fi la Maraton, pentru AITA, a doua oara.  

In 2008 am pus bazele acestei Asociatii si incerc sa o sustin cu toate resursele mele. Copiii merita ce-i mai bun de la fiecare dintre noi, fie ca au autism sau nu. Fie ca sunt tipici sau mai putin tipici. Nevoile lor de baza sunt aceleasi: iubire, siguranta, acceptare, dar in cazul copiilor cu autism, au nevoie si de terapie. Iar terapia nu este optionala, este obligatorie atunci cand provocarea vietii lor este autismul.  

Asadar voi alerga, dar te invit si pe tine in echipa alaturi de mine.  

In 4 – 5 octombrie la Maraton, strang foduri pentru copiii cu autism si fac o schimbare. Alearga cu mine sau doneaza, sau ambele! Am nevoie de tine!   Inscrie-te in echipa noastra! Trimite-ne un mail la adresa:asociatia.aita@yahoo.com si te vom ghida. Iti vom da detalii, sustinere si sustinatori, si o multime de surprize. Fii mandru sa alergi si spune-le tuturor prietenilor despre asta.  

Traieste din plin o experienta de neuitat! Distreaza-te si cheama-ti prietenii cu tine, si nu uitati ca gestul vostru schimba viata copiilor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donatii

Simona Straut

50 RON
Sustin AITA!
02 Oct 2014

Amalia Roxana Cojocariu

30 RON
Muuuuuuult succes!!!!
18 Sep 2014

Alex Blagovenco

30 RON
28 Aug 2014