Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Casuta piticilor cu autism

Status: Financed

Toamna piticii se intorc din vacanta si au nevoie de mobilier nou in casuta lor.

[ Show more ]

1,660 RON

Raised:

3

Supporters:

17

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Povestea Centrului AITA: Centrul AITA ofera terapie piticilor cu autism intre 2-6 ani. Aici, copiii fac pasi spre gradinita, unii dintre ei invata sa rosteasca primele cuvinte la noi si multi lasa in urma comportamente autiste si le inlocuiesc cu unele adecvate. Casuta noastra este mica, la fel si mobilierul, scaunelele, masutele, totul este adaptat piticilor intre 2 si 6 ani. Iar piticii invata cu mult si spor, dar si ‘remodeleaza’ totul cu spor, astfel incat periodic este nevoie sa reinoim totul.

Ce avem nevoie: Masutele si scaunelele pentru copii se uzeaza repede la noi pentru ca sunt folosite intens in fiecare zi de toti cei 20 de copii si de terapeutii lor. De asemenea, avem nevoie sa inlocuim o parte din dulapuri cu altele specifice pentru terapie, dulapuri care contin cutii si separatoare. Un spatiu mai structurat ii ajuta pe copii sa fie mai organizati si mai independenti. In tulburarea de spectru autist previzibilitatea mediului este un factor care ii ajuta pe copii sa se simta in siguranta si sa poata face mai usor progrese sub indrumarea specialistilor.

Beneficiari: Cei 20 de copii cu autism de la Centrul AITA vor beneficia de toate noile achizitii.

Buget: 6020 lei

Doneaza piticilor 50 de lei, si ei vor primi un scaunel, nou nout. Doneaza 100 lei si vei oferi o masuta adecvata. Doneaza imreuna cu echipa ta 474 lei si astfel copiii vor avea un dulap functional nou in casuta lor.