Cornelia Andrei - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Sustin Asociatia AITA, alerg pentru copiii cu autism!

215 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
3 Donatii

 

 

    Stiai ca autismul afecteaza 1 din 88 de copii nascuti si ca terapia timpurie este sansa lor pentru dobandirea autonomiei?

   Zi de zi vad progres in evolutia copiilor cu autism si m-ar bucura tare mult ca prin eforturile mele sa beneficieze de  mai mult sprijin in recuperarea lor. Mi-am propus ca prin participarea mea la cursa populara in cadrul BIM sa strang fonduri pentru a asigura resursele necesare functionarii centrului. Ca sa-si continuie activitatea, Aita are nevoie de sprijinul meu, al tau, al tuturor. Implica-te si tu si sustine cauza copiilor cu autism! 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donatii

Andrei Vladimir Calmac

55 RON
03 Oct 2014

Marius Floroiu

60 RON
Sustin AITA. Succes!
02 Oct 2014

Elena Scutaru

100 RON
30 Sep 2014