Laura Ghitulescu - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Ofera putin din tot ce ai!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii

 

 

  Varsta pe care o am ma face in continuare poate tot un copil....insa viata m-a invatat constientizarea sustinerii...Viata este o furtuna cu dansul ei. Uneori trebuie sa invatam sa dansam in ploaie... Asa ca hai sa acordam posibilitatea de a invata acel dans al solidaritatii!

"Ajută pe oricine, dă-i oricui vine să ceară de la tine, chiar dacă nu-l poţi ajuta decât cu puţin".Richard Wurmbran


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!