Marian Leica - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Cum sa faci bine

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii

 

Aşa cum punem mainile şi mangaiem genunchii cand ne dor, la fel umanitatea ar trebui sa se încline pentru a acorda ajutor celor care au nevoie. E randul copiilor cu autism sa primească ajutorul nostru!

 Implica-te si lasa o donatie aici oricat de mica e ea!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!