Bogdan Dumitrescu - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Alergam pentru copiii cu autism de la centrul AITA

60 RON Donatii stranse
12% Complete
500 RON Target
2 Donatii

 

Suntem Mirela si Bogdan Dumitrescu. Pe 5 octombrie 2014, vom alerga la Bucharest International Marathon pentru AITA   Desi nu este prima oara cand participam la un maraton, va fi prima oara cand alergam in Bucuresti, impreuna, la o cursa de maraton pe care o dedicam unei cauze frumoase - aceea de a ajuta copiii cu autism. Vom alerga aproape 5 ore si suntem convinsi ca Ruxi, fetita noastra, va fi mandra de noi. Stim ca nu va fi usor, ca vor fi obstacole de depasit, insa avem credinta ca, de dragul copiilor, vom reusi.
  La fel ca in cazul unei curse de maraton, si in cadrul unei curse de a ajuta copiii pot interveni zeci sau sute de obstacole. De-a lungul timpului, am vazut la maratoane oameni care au renuntat dupa putin timp ce si-au propus sa participe, altii in faza de antrenamente, altii in timpul cursei si, unii, chiar aproape de final. Cei mai multi care au renuntat la cursa de maraton, au facut-o din motive care au tinut doar de ei, insa toate au implicat vointa.   Iti propunem si tie sa alergi cu noi intr-o cursa de vointa si anume aceea de a sustine copiii care au nevoie de noi. Cu siguranta vei intampina nenumarate obstacole pana la final insa noi stim ca aceasta cursa este una care se poate termina. Poti merge mai departe facand din astfel de curse un stil de viata si anume acela de a nu refuza nici o ocazie de a ajuta fara sa te impiedici, fara sa te epuizezi, fara sa obosesti, fara sa te reintorci din drum.   Iti multumim!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

2 Donatii

Vlad Posea

30 RON
19 Sep 2014

Bogdan Dumitrescu

30 RON
12 Sep 2014