Raluca Dumitrache - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Doneaza pentru centrul AITA!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii

 

  A fost un impuls pentru mine sa particip la Bucharest International Marathon 2014. Sunt o iubitoare de sport si daca din asta pot face un gest nobil va invit si pe voi. Este timpul sa fac si eu ceva pentru ei. Sustin acest proiect umanitar, am nevoie de sprijinul vostru pentru copiii cu autism mai putin norocosi. M-am inscris la o cursa la care oricine poate participa (cursa populara 2,9km). Un simplu gest poate bucura multi copii.

  Alatura-te echipei AITA si alearga pentru copiii cu autism!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!