Roxana Geru - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Un sprijin pentru Asociatia AITA

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii

 

   

Am simtit intotdeauna ca pot si ca se merita sa fac mai mult pentru copiii cu autism si, implicit, pentru Asociatia AITA.

Pe 5 octombrie las somnul in pat si merg sa alerg pentru ei. Copiii cu autism care merita sa zambeasca la fel de mult cum o fac si ceilalti.

Ce zici, punem mana de la mana si ii ajutam?

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!