Ramona Piser - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Din inima pentru copiii cu autism

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii

 

 

  Este pentru prima data cand accept provocarea de a alerga la un eveniment precum BIM si tot pentru prima data cand imi indrept gandurile si energia catre o cauza nobila, cea a copiilor cu autism. Pana de curand, nu stiam foarte multe lucruri despre aceasta tulburare care apare de la varste foarte fragede. Acum, pentru ca realizez importanta fiecarei ore de terapie si vad in evolutia micutilor o sansa la o viata independenta, vreau sa ma implic in sustinerea centrului AITA (Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism).

 Pe 5 octombrie, voi alerga la cursa populara. Implica-te si tu in cauza pe care eu o sustin si doneaza acum! Orice suma este binevenita! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!