Gabriela Radulescu - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Alerg la maraton pentru copiii cu autism de la AITA

20 RON Donatii stranse
4% Complete
500 RON Target
1 Donatii

 

   Bună,

   Sunt Gabriela și îmi face o deosebită plăcere să te invit să alergi pe 4-5 Octombrie deoarece este o oportunitate deosebită mai ales din punctul de vedere al atmosferei extraordinare și al senzației pe care o ai atunci când știi că ai terminat cursa și ai realizat ceva. Vino alături de noi și susține copiii cu autism.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

1 Donatii

Alex Stefan

20 RON
Te iubesc, draga mea!
15 Sep 2014