Liviu Dandarila - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

400 km in 24 de ore parcursi cu bicicleta pentru AITA.

55 RON Donatii stranse
11% Complete
500 RON Target
2 Donatii

 

Pe data de 25 mai vreau sa parcurg cu bicicleta cat de multi km pot in 24h . Intentionez sa depasesc 400 de km pe traseul Slatina-Pitesti-Bucuresti-Giurgiu-Alexandria-Slatina.

Facand sport pentru o cauza umanitara motivatia devine mult mai puternica si asta sper sa ma ajute sa duc la bun sfarsit ce mi-am propus.

Am ales sa sustin AITA pentru ca avand un baietel de 6 ani iubesc foarte mult copii si consider ca si cei care au probleme,cu ajutor din partea noastra pot avea o viata normala. Toti copii sunt ca niste flori iar cei cu autism sunt niste flori speciale care se deschid mai tarziu dar se deschid daca sunt inconjurati de dragoste si atentie din partea noastra.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

400 km in 24 de ore parcursi cu bicicleta pentru AITA

Sunt Liviu Dandarila si pe data de 25 mai mi-am propus sa parcurg cu bicicleta cat de multi km pot in 24h. Intentionez sa depasesc 400 de km pe traseul Slatina-Pitesti-Bucuresti-Giurgiu-Alexandria-S

2 Donatii

Ionut Gherghe

30 RON
Bravo Liviu !!! Respect !
28 May 2014

Marian Dandarila

25 RON
16 May 2014