Susțin AITA la Maratonul Internațional București 2013

 

Laura Alexandra Din Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

15% Complete
75 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Este pentru prima dată când particip la o astfel de cursă.

Fiind studentă la kinetoterapie miscarea pentru mine înseamnă un mod de viață și de recuperare în unele cazuri. Motivația mea pentru această cursă, în special, sunt copiii cu autism pe care i-am intâlnit lucrând ca voluntar la AITA.

Pentru cei 3.5 km de parcurs pot spune că mă antrenez săptămânal, însă factorul determinant pentru terminarea cursei va fi apartenența la echipa AITA.

Împreună vom reuși!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

Toamna piticii se intorc din vacanta si au nevoie de mobilier nou in casuta lor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România și are startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Maraton Cursa individuală - 42.195 km - Cursa scaunelor rulant

 

3 Donații

Castiga!
03 Oct 2013
10 RON
18 Sep 2013