Alina Paul Capusan - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Din inima pentru AITA

200 RON Donatii stranse
40% Complete
500 RON Target
2 Donatii

 

Stiai ca fara terapie, simptomele autismului se agraveaza in timp, iar copilul cu autism poate deveni adultul violent si agresiv si chiar institutionalizat?

Munca de psihoterapeut nu este o munca tocmai usoara, dar este frumoasa si orice progres pe care il vad la copiii cu autism ma motiveaza si ma incurajeaza sa merg mai departe. Din acest motiv, am ales ca pe 5 octombrie sa alerg la cursa populara si sa strang fonduri pentru a oferi micutilor toate conditiile necesare integrarii lor in societate. Ajuta-ma si tu in demersul meu si doneaza aici! Fiecare ajutor este un pas inainte pentru Asociatia AITA si, implicit, pentru copiii cu autism.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

2 Donatii

iuliana cireasa

50 RON
va sustin si va apreciez pentru tot ce faceti!! bafta in continuare si felicitari!
03 Oct 2014

ANDREI MIHAIL

150 RON
BV Alina,felicitari!!!!!
24 Sep 2014