Gabriela Radulescu - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Alerg la maraton pentru copiii cu autism de la AITA

20 RON Donations raised
4% Complete
500 RON Target
1 Donations
I want to donate!

 

   Bună,

   Sunt Gabriela și îmi face o deosebită plăcere să te invit să alergi pe 4-5 Octombrie deoarece este o oportunitate deosebită mai ales din punctul de vedere al atmosferei extraordinare și al senzației pe care o ai atunci când știi că ai terminat cursa și ai realizat ceva. Vino alături de noi și susține copiii cu autism.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

1 Donations

Alex Stefan

20 RON
Te iubesc, draga mea!
15 Sep 2014