Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Terapie ABA pentru Tamara

Status: Finantat

Tamara are 3 ani si 5 luni. E foarte frumoasa, dupa cum se vede in poza. Ce nu se vede este ca este diagnosticata cu tulburari de spectru autist. 

[ Show more ]

18,383 RON

Sumă:

5

Galantomi:

115

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Tamara are 3 ani si 5 luni. E foarte frumoasa, dupa cum se vede in poza. Ce nu se vede este ca este diagnosticata cu tulburari de spectru autist. Vestea buna este ca nu e o boala incurabila, ca poate face terapie si starea ei se poate imbunatati considerabil. De exemplu, acum poate sa zambeasca. Tot la vesti bune este faptul ca AITA sustine jumatate din costul terapiei. Dar pentru ca exista si vesti rele, jumatatea din cost pe care trebuie sa o achite familia Tamarei, formata dintr-o bunica cu pensie de 400 de RON, este de 3200 RON lunar. Pana acum banii astia erau platiti de o firma care, intre timp, a dat faliment.

Pentru ca aceasta poveste sa fie una cu final fericit avem nevoie de Feti Frumosi si Cosanzene care sa o ajute pe Tamara sa stranga bani de terapie. Ideal ar fi daca s-ar gasi vreo firma care sa directioneze cei 20% din impozitul pe profit pentru acest caz. Dar si fara firma se poate. Asa ca, Feti Frumosi si Cosanzene, faceti o donatie si ajutati-o pe Tamara sa faca terapie si, astfel, sa poata nu doar sa zambeasca ci sa vobeasca, rada si comunice ca noi toti. Si sa fie si ea, odata, Cosanzeana cuiva.