Alex Stefan - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Alex pentru AITA

210 RON Donatii stranse
21% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In toamna anului 2012, spre iarna, m-am decis sa fac voluntariat, asa ca am descoperit AITA. O echipa nebuna (de bine), energica, vesela si important – unita, care prin feedback – uri si felul lor de-a fi te fac sa te simti alt om, iti dau  aripi si “te lasa sa te arunci”.

Si acum, dupa aproape un an, imi dau seama ce bine a fost si ca pana nu gasesti o echipa care sa te “remodeleze”, sa iti ofere tot ce am zis mai sus, nu prea poti sa faci ceva cu adevarat pentru tine si sa-ti si placa.

Si tot prin intermediul lor am aflat si de A.S. , un om care  iti oferea o boaba de motivatie, iar prin intermediul lui, un mare iubitor de alergare.

M-am hotarat atunci sa incerc sa alerg (si ce ai de pierdut?).

Am inceput pe 24 mai 2013. Programul de alergare mi l-a facut un site si am inceput de jos, cu putini kilometri si putin timp. E o supersenzatie cand vezi cum  cresti si vezi ca poti si dupa mai cresti iar si vezi ca iar poti si incepe sa iti placa. Le spui si prietenilor si vor si ei,  si chiar daca nu incep decat cativa te incurajeaza si totul capata o amploare la care nu te gandeai.

Acum alerg de trei ori pe saptamana indiferent de vreme (pe ploaie e chiar foarte tare) si  am ajuns la 21 de kilometri, plecand de la 1,6. Sunt momente cand ajung sa te doara picioarele si sa tragi de tine, sa iti pui la incercare organismul si toate resursele si sa te gandesti cat mai poti … pentru ca esti transpirat cu bataturi la picioare si cu muschii prea incordati sa poti sa te opresti, dar sentimentul de la final in care realizezi ca ai alergat 21 de kilometri si 120 de minute e de nedescris!  Te face sa mai vrei si e pe bune, abia astepti sa o iei de la capat!

                                                                                                                                                                                                Alex


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

4 Donatii

Să aveți spor, Doamne-ajută!
14 sep 2013
13 sep 2013
13 sep 2013
13 sep 2013