Sansa pentru AITA

 

Elena Diaconu Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

100% Complete
275 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
6
Donații

Sustin aceasta cauza pentru copiii cu autism si pentru evolutia lor.

Este important ca parintii sa fie mult mai informati despre autism pentru a putea actiona la timp.

Sustin Asociatia Aita pentru implicare, munca si rabdarea depusa. Imi doresc ca prin participarea mea sa asigur resursele necesare atat pentru copii cat si pentru echipa.

Despre aceasta asociatie am aflat chiar de la prietena mea care face parte din echipa Aita si ma simt minunat sa stiu ca pot ajuta. Implica-te si tu!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

6 Donații

05 Oct 2014
03 Oct 2014
02 Oct 2014
01 Oct 2014
30 Sep 2014
30 Sep 2014