Cornelia Andrei - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Sustin Asociatia AITA, alerg pentru copiii cu autism!

215 RON Donations raised
100% Complete
200 RON Target
3 Donations
I want to donate!

 

 

    Stiai ca autismul afecteaza 1 din 88 de copii nascuti si ca terapia timpurie este sansa lor pentru dobandirea autonomiei?

   Zi de zi vad progres in evolutia copiilor cu autism si m-ar bucura tare mult ca prin eforturile mele sa beneficieze de  mai mult sprijin in recuperarea lor. Mi-am propus ca prin participarea mea la cursa populara in cadrul BIM sa strang fonduri pentru a asigura resursele necesare functionarii centrului. Ca sa-si continuie activitatea, Aita are nevoie de sprijinul meu, al tau, al tuturor. Implica-te si tu si sustine cauza copiilor cu autism! 

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donations

03 Oct 2014
Sustin AITA. Succes!
02 Oct 2014
30 Sep 2014