Cornelia Andrei - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Sustin Asociatia AITA, alerg pentru copiii cu autism!

215 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

    Stiai ca autismul afecteaza 1 din 88 de copii nascuti si ca terapia timpurie este sansa lor pentru dobandirea autonomiei?

   Zi de zi vad progres in evolutia copiilor cu autism si m-ar bucura tare mult ca prin eforturile mele sa beneficieze de  mai mult sprijin in recuperarea lor. Mi-am propus ca prin participarea mea la cursa populara in cadrul BIM sa strang fonduri pentru a asigura resursele necesare functionarii centrului. Ca sa-si continuie activitatea, Aita are nevoie de sprijinul meu, al tau, al tuturor. Implica-te si tu si sustine cauza copiilor cu autism! 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donatii

03 oct 2014
Sustin AITA. Succes!
02 oct 2014
30 sep 2014