Doneaza pentru centrul AITA!

 

Raluca Dumitrache Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

0% Complete
0 RON
Donations raised
500 RON
Target
0
Donations

  A fost un impuls pentru mine sa particip la Bucharest International Marathon 2014. Sunt o iubitoare de sport si daca din asta pot face un gest nobil va invit si pe voi. Este timpul sa fac si eu ceva pentru ei. Sustin acest proiect umanitar, am nevoie de sprijinul vostru pentru copiii cu autism mai putin norocosi. M-am inscris la o cursa la care oricine poate participa (cursa populara 2,9km). Un simplu gest poate bucura multi copii.

  Alatura-te echipei AITA si alearga pentru copiii cu autism!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Centrul AITA

Cel mai important proiect al AITA, care este in continua desfasurare, este Centrul AITA de interventie timpurie in autism, care a fost deschis in anul 2009. Centrul functioneaza la standarde internationale de interventie in autism. La AITA, 20 de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani beneficiaza de terapie ABA, logopedie si grupuri de socializare.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!