Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

Centrul AITA @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Dată: 05 October 2014
Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletis
[ Show more ]

16

Galantomi:

73

Donații:

6,724 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București. 

Probele de concurs sunt:

- Maraton Cursa individuală - 42.195 km

- Cursa scaunelor rulante - distanță la alegere

- Ștafetă - Echipa de 4 persoane, fiecare aleargă câte 10,54 Km

- Cursa Populară - 2,9 km 

- Cursa copiilor - pe distanțe diferite, in funcție de vârstă

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon susține mai multe cauze caritabile partenere: HOSPICE Casa Speranței, Light Into EuropeUnited Way, Little People, Viitor Plus, AITA, SOS Infertilitatea.

Inscrie-te in echipa noastra! Trimite-ne un mail la adresa:asociatia.aita@yahoo.com si te vom ghida. Iti vom da detalii, sustinere si sustinatori, si o multime de surprize. Fii mandru sa alergi si spune-le tuturor prietenilor despre asta.   Traieste din plin o experienta de neuitat! Distreaza-te si cheama-ti prietenii cu tine, si nu uitati ca gestul vostru schimba viata copiilor care lupta cu autismul.

Mai multe despre eveniment poți afla aici: bucharest-marathon.com.